Leef vanuit je Hart

volg jouw Passie

4 maanden Transformatie Traject voor Vrouwen

Ben jij klaar voor jouw nieuwe leven? 

In dit 8 weekse transformatie programma begeleid ik je persoonlijk naar de beste versie van jezelf. Diepgaande wekelijkse individuele coaching sessies, dagelijkse inspiratie en oefeningen en continue ondersteuning om nu echt het leven te gaan leiden waarvoor jij hier bent.  

Ervaar meer vervulling & energie in je leven.

Door het transformeren en loslaten van oude patronen die niet meer nuttig zijn komt er nieuwe ruimte in je lijf en leven. 

Start leven vanuit je hart & intuïtie.  

Je leert je hart te openen en te luisteren naar je innerlijke stem. Hierdoor ga je het leven leiden wat echt voor jou bedoeld is. 

Kom uit je hoofd, kom thuis in je lichaam.  

Maak de reis uit je hoofd naar je lijf. Je niet meer laten leven, maar zelf bewuste keuzes maken voor wat klopt voor jou. 

"Sadhya heeft me echt uitgedaagd om een stuk in mezelf aan te kijken waar ik tot nu toe liever voor wegliep. Ze deed dit met zoveel liefdevolle aanwezigheid dat het compleet veilig voelde voor me. Ik ben heel dankbaar, omdat ik me nu zoveel vrijer en opener voel en ik me niet meer door die oude angst laat tegenhouden." Anouk Waardenburg

Je voelt je niet echt gelukkig. Je zit niet zo lekker in je vel. Je houdt niet genoeg energie over voor jezelf. Herkenbaar? 

Je bent niet de enige. Gelukkig is er een oplossing, als je bereid bent om op de diepste lagen de transformatie aan te gaan. Hier kan ik je bij begeleiden.

Verlang jij naar meer vervulling in je leven? 
Heb je regelmatig het gevoel dat je niet genoeg energie hebt?
Heb jij het idee dat er meer moet zijn in dit leven dan wat je op dit moment ervaart? 
Ben je vaak meer bezig met wat niet goed gaat dan met genieten van wat er wel is? 
Breng jij te veel tijd door in je hoofd met nutteloze terugkerende gedachten?
Ervaar je veel ‘zware’ emoties? Of voel je juist helemaal niet zoveel?
Heb je moeite met de controle loslaten? 
Jezelf tegenhouden

Ergens diep van binnen weet je het wel, het moet mogelijk zijn om meer vervulling te ervaren, je gelukkiger te voelen, meer uit het leven te halen. En toch lukt het maar niet, je blijft jezelf ergens tegenhouden. 

Negatieve gedachtes

Je hebt af en toe wel ideeën over wat je met je leven zou willen, wat jou echt blij zou maken. Maar je hoofd komt altijd wel weer met redenen om het niet te doen.
‘Andere mensen zijn hier vast veel beter in dan ik.’
‘Je hebt nu financiële veiligheid, zou je dat risico nu wel nemen?’
‘Wat nu als het niet lukt, als de mensen niet komen, dan denkt iedereen dat ik een mislukking ben’
‘Ben ik wel goed genoeg?’ 

En uiteindelijk doe je het niet. 

Te weinig energie

Je merkt dat je niet genoeg energie overhoudt voor jezelf. Je doet zoveel dingen die energie kosten en niet genoeg dingen waar je energie van krijgt. Je voelt je hierdoor vaak moe en niet geïnspireerd. 

Controle 

Je houdt graag de controle over alles, je wilt het leven graag sturen. Want dit voelt veilig. Als je de controle houdt over wat er gebeurt, denk je jezelf voor moeilijkheden en ‘moeilijke’ emoties die daarbij horen te kunnen beschermen. Alleen kost dit controleren je ontzettend veel energie. En uiteindelijk beslist het universum toch wat jij mee mag maken..

Met anderen bezig zijn

Je bent vaak in je hoofd bezig met wat iemand anders ergens van denkt of vindt. Of dit nu over je partner gaat, je baas of de nieuwe partner van je ex. Je verliest hier veel energie mee.

Klaar om het anders te gaan doen?

Dan ben je op de goede plek. Ik ben zelf ook tegen al deze uitdagingen aangelopen in mijn leven, en veel vrouwen met ons. Ik heb de afgelopen 20 jaar van mijn leven besteed aan het transformeren van die uitdagingen in mijzelf, en vervolgens aan het leren hoe ik andere vrouwen hierbij kan ondersteunen. En dit is gelukt. In mijn 4 maanden Transformatie Traject breng ik al mijn kennis en ervaring samen en begeleid ik jou om naar de kern te gaan van waaruit al jouw patronen ontstaan. Om daar de verandering en heling te brengen die nodig is. Is dit iets wat jij wilt? Neem contact met me op voor een gratis intake gesprek.    

lEef vanuit je hart

4 maanden Transformatie Traject voor vrouwen

In het traject gaan we samen iedere week met een ander thema aan de slag wat essentieel is voor jouw transformatie. Je gaat alles leren wat nodig is om nu echt het leven te gaan leiden wat voor jou bedoeld is!

In je lichaam komen

Maak de reis van je hoofd naar je lichaam. Zonder je hoofd te verliezen natuurlijk. Je leert hoe je in je lichaam kunt zijn en vanuit hier je mind kunt aansturen, in plaats van je te laten leven door je vaak negatieve en energieverslindende gedachtes. 

Innerlijk kind

Wat heeft het kleine meisje in jou nodig? Veel van de uitdagingen waar we in ons volwassen leven tegenaan lopen zijn eigenlijk een roep om hulp van onze jongere zelf. Een roep om veiligheid, bevestiging, liefde, erbij horen etc. In het Transformatie Traject kijken we naar hoe je dit aan jezelf kunt geven in plaats van het nodig te hebben van de buitenwereld. 

Schaduwwerk 

Wat zijn de stukken in jou die je tegen blijven houden, die je gevangenhouden in oude gedragspatronen en negatieve zelf praat? Door deze delen in jezelf te gaan herkennen, toe te geven dat je ze hebt en ze daarmee naar het licht te brengen, verliezen ze de macht die ze over je hebben. 

Emotionele verantwoordelijkheid

Het lijkt soms zo makkelijk om andere de schuld te geven van hoe jij je voelt. Alleen zo lang je dit blijft doen, zal je altijd een slachtoffer zijn van het leven. Echte transformatie komt als je complete verantwoordelijkheid neemt voor je eigen ervaring. Wat er om je heen gebeurt, daar heb je weinig over te zeggen, het enige wat je kunt kiezen is jouw reactie hierop.  

Zelfliefde & Zelfcompassie

Onszelf liefde en compassie geven is de basis die nodig is om ons vervuld en gelukkig te voelen. We denken vaak dat we hard voor onszelf moeten zijn om onszelf te veranderen of dingen voor elkaar te krijgen. Je gaat ervaren dat het tegenovergestelde waar is. De zelfliefde en zelfcompassie geven je de ruimte om echt jezelf te zijn en dit zorgt juist voor de veranderingen waar je naar op zoek bent.  


Intuïtie

Onze intuïtie is een absolute super power. We hebben het allemaal, maar we zijn vaak niet gewend om ernaar te luisteren. We denken dat we onze beslissingen moeten kunnen baseren op logica en moeten kunnen begrijpen. Dat hoeft niet. Leer naar je intuïtie luisteren en erop vertrouwen. 

Jouw Passie

Waar word jij nu echt blij van? Wat geeft jou energie? Dit is de passie waarmee je gaat verbinden. We gaan samen onderzoeken wat dit is en hoe je meer hiervan in je leven kunt brengen. Ervaar de diepe vervulling van het doen wat jou echt gelukkig maakt.

Dankbaarheid

Het is zo makkelijk om te focussen op wat we niet hebben, dit is een van de favoriete spelletjes van ons ego. Alleen vergroten we hier alleen maar het gevoel van niet genoeg hebben. Door dankbaar te zijn voor er wel is, creëer je meer overvloed in je leven, op alle gebieden.

iets voor jou?

Klinkt goed en je wilt weten of dit traject voor jou is? Boek nu een GRATIS intake gesprek om te kijken of we een match zijn.  

Wat anderen zeggen over coaching trajecten met Sadhya

Minjon van Zoest

Rouw Coach

overgave & aanvoelen

De coaching van Sadhya heeft me veel duidelijkheid en rust gebracht. Ze is zo'n prachtige, krachtige vrouw vol in haar vrouwelijke kracht dat ik me bij haar volledig durf te openen en over te geven. Ze brengt me iedere keer weer naar de juiste plek in mezelf om dat deel te helen dat klaar is om geheeld te worden. Daarbij kan ze heel zuiver voelen of ik spreek vanuit waarheid of vanuit ego, voor mij een belangrijke reflectie. De gesprekken brengen me steeds dichterbij een volledig afgestemd leven en vervulling op alle gebieden in mijn leven.

Sanne Jagersma

Jeugdhulpverlener

Inzicht & Voelen

De sessies met Sadhya hebben me veel inzicht gebracht. Ik heb het gevoel dat ik voor het eerst in mijn leven echt naar mezelf kan luisteren nu. Door hoe Sadhya mij iedere keer begeleidde in het terugkomen in mijn lichaam, kan ik nu echt beter voelen. Ik merk het nu als ik wil weglopen voor mijn verdriet of pijn en kan dan een andere keuze maken. Voor mij is dit echt life changing geweest. 


Clarissa van Eijck

Financieel Controller

dichter bij mezelf & plezier

Er is zoveel gebeurd in dit traject dat ik het een uitdaging vind om het in een paar zinnen op te schrijven. Ik denk dat de beste manier om het te omschrijven is dat ik dichter bij mezelf ben gekomen. De onrust waar ik voorheen vaak last van had is er niet meer en ik merk dat ik gewoon meer plezier heb in het dagelijks leven. Het is alsof er wat puzzelstukjes op zijn plaats zijn gevallen waardoor dingen makkelijker zijn nu. Ik ben heel dankbaar voor wat jij brengt Sadhya.

Volg me op instagram:

Over Sadhya Deva

"Wat mij het meest inspireert in dit leven is spirituele en persoonlijke groei, bewuste relaties, sisterhood, mijzelf volledig laten zien, kwetsbaarheid omarmen, mijn waarheid leven en mijn hart volgen.

Mijn passie is om anderen te inspireren en ondersteunen op hun unieke pad. In de rol van spiritueel coach en trainer heb ik in de afgelopen 20 jaar al veel mensen begeleid. 

Hiernaast ben ik ook succesvol internet ondernemer - met een 7 cijferige onderneming - die ik vanaf de grond heb opgebouwd en waar ik met veel plezier aan creëer. Ook ben ik moeder van 2 heerlijke tiener zoons." 

Praktisch

4 maanden

  • 2-wekelijkse individuele coaching sessies met Sadhya
  • Wekelijkse incheck momenten met Sadhya via Skype
  • Inspirerende & leerzame video’s en leesmateriaal
  • 4 maanden transformerende oefeningen en affirmaties
  • Dagboek met dagelijkse inspiratie en contemplatie 
  • Persoonlijk aangepast programma 
  • 4 maanden support van Sadhya voor gegarandeerde diepgaande transformatie in jouw leven

Locatie

De coaching sessies zijn in Eindhoven of in overleg gedeeltelijk online (de eerste en laatste sessie zijn altijd in persoon in Eindhoven). 

Normaal €3.175,- Nu in 2022 met 30% korting voor:

€2222,-ex btw

VOL neem contact op voor wachtlijst

Vergoeding: kosten zijn 100% vergoedbaar door werkgever of aftrekbaar voor zelfstandigen als zakelijke kosten.   

Waarin verschilt dit Transformatie Traject van andere Life Coaching trajecten?

"Naast dat ik al meer dan 20 jaar werk in het veld van persoonlijke en spirituele ontwikkeling - als coach, workshop facilitator en docent – ben ik ook opgeleid als trauma therapeut. Deze achtergrond zorgt ervoor dat ik zoveel veiligheid creëer in onze sessies dat we de allerdiepste lagen in jou aan kunnen raken. Op dit level vindt de echte transformatie plaats. Hier kun je echt eindelijk definitief afscheid nemen van de oude patronen die je niet meer dienen en nieuwe keuzes maken die ervoor zorgen dat je zoveel meer vervulling en geluk in je leven gaat ervaren!" 
Liefs Sadhya

>