Individuele Psilocybine Therapie sessie met Sadhya

"Jouw onderbewuste weet wat er geheeld mag worden. De plant medicijnen helpen je om hier verbinding mee te maken." ~Sadhya~

waarom Psilocybine therapie?

Psilocybine is that spark that leads to a quantum leap in your consciousness. And it makes you laugh.
~Paul Stamets, Mycologist~

Loslaten & Openen

De psilocybine sessie helpt je om oude overtuigingen die niet meer dienen los te laten en je hart te openen. Hierdoor kun je weer open en vanuit liefde in de wereld staan. 

Essentie & Ziel  

Het plant medicijn helpt je om weer in contact te komen met jouw essentie. De unieke opdracht die jouw ziel hier op aarde heeft. Dit verhoogt de joy en zingeving in je leven. 

Veilig & Liefdevol

De stabiele, gegronde en liefdevolle aanwezigheid van Sadhya in de sessie zorgt ervoor dat jij je helemaal veilig kan voelen en je volledig over kan geven aan de ervaring. 

over psilocybine

Psilocybine: van Oude Magie tot Modern Medicijn

Psilocybine is een bewustzijns veranderende stof die door een groot aantal verschillende paddenstoelen geproduceerd wordt (magic mushrooms). De Zuid-Amerikaanse Aztec Indianen noemde ze teonanacatl, dit betekent ‘God’s vlees’. Ze werden gebruikt in religieuze en helende rituelen.

Rond 1500 hebben de Spaanse missionarissen geprobeerd om alle bewijs en dossiers over het gebruik van deze paddenstoelen te vernietigen, maar dit is gelukkig niet helemaal gelukt. 

In de afgelopen 10 – 15 jaar hebben er verschillende klinische studies plaatsgevonden die de potentiële medicinale waarde voor psilocybine-geassisteerde therapie hebben aangetoond in het behandelen van depressie, angststoornissen en bepaalde verslavingen. 

praktische informatie

Psilocybine Therapie Sessie

  • Data: in overleg, weekend mogelijk
  • Tijdsduur: 5 - 6 uur
  • Prijs: €555,- incl intake & integratie call
  • Locatie: Eindhoven & in overleg eigen locatie

Een duo / koppel sessie of een groepsceremonie (max 14 personen) is ook mogelijk. Neem contact op om de opties hiervoor te bespreken. 

>