Over Mij. 


Al meer dan 20 jaar verdiep ik mezelf in spiritualiteit en in psychologie. Voor mij is dit een magische combinatie. Uitzoeken wat ik mag overgeven aan het universum en wat de stukjes zijn waaraan ik zelf kan werken en die ik door mag geven aan anderen. 

Wat mij het meest inspireert in dit leven is spirituele en persoonlijke groei, bewuste relaties, mijzelf volledig laten zien, kwetsbaarheid omarmen, mijn waarheid leven, mijn hart volgen, sisterhood en anderen inspireren en ondersteunen op hun unieke pad. 

Dit laatste doe ik in de rol van Soul Centered Coach, Plant Medicine Facilitator, Community Builder, Bewust-Zijn Inspirator en Zelfliefde Ambassadeur. Ik voel me dankbaar dat ik dagelijks bezig mag zijn mijn passie.

Hiernaast ben ik ook de Founder en CEO van Yogashop BV, waar ik met veel plezier aan creëer en moeder van 2 heerlijke tiener zoons.  

Ik ben gecertificeerd Holistisch Therapeut en Somatic Experiencing Practitioner. Ik ben onder andere opgeleid in: Trauma therapie, EFT (Emotional Freedom Technique), Gestalt therapie, Psychology of Awakening, The Work – Byron Katie, The Enneagram, NLP, Tantra, Meditatie en Yoga.

Wil je meer lezen?

Check deze artikelen hier beneden

>